naar top
Menu
Logo Print

De STM Waterjet

De STM Waterjet rekent op de kracht van de natuur
magazine

Op TechniShow zal De Tollenaere een uniek experiment uitvoeren met hun STM waterstraal snijmachine. Het bedrijf wil bewijzen dat het nagenoeg alle materialen kan doorklieven op basis van water en zand. De waterstraaltechnologie van STM maakt gebruik van leidingwater dat door een hogedrukpomp op een druk van ongeveer 4.000 bar wordt gebracht. In de 2D –of 3D-snijkoppen wordt een zeer fijne straal gecreëerd met een extreem hoge snelheid van ongeveer 1000 m/sec. Hierdoor heeft het gesneden materiaal bijna geen nabewerking nodig. TechniShow vind plaats van 20 tot en met 23 maart in de Utrechtse Jaarbeurs. Meer informatie over het event is terug te vinden op www.technishow.nl.

DE TOLLENAERE

DE TOLLENAERE

RINGLAAN 9
9900 EEKLO
+3293772949
+3293780755
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

De Tollenaere uit Eeklo beschikt over een uitgebreid gamma machines voor plaatbewerking en voor constructiebedrijven. Met o.a. Meba bandzaagmachines, Peddinghaus pons-knip- machines, STM waterstraalsnijmachines, en MGM plasma brandtafels voorzien zij de Benelux van kwalitatief hoogstaande machines gecombineerd met een al even kwaliteitsvolle service.
De Tollenaere steunt op ruim 50 jaar ervaring in de machinewereld en heeft een team van uitmuntende technici die de plaatsing, ingebruikname en de nodige opleidingen verzorgen.

De Tollenaere beschikt over vestigingen in Eeklo en Utrecht en bestaat uit een team van 25 medewerkers.