naar top
Menu
Logo Print

Picanol zoekt Quality Engineer

Picanol zoekt Quality Engineer
magazine


Quality Engineer / 
Ieper/België

Functieomschrijving
- Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het selecteren, beoordelen en evalueren van leveranciers (intern en extern) opdat de door hen afgeleverde producten aan de gestelde eisen voldoen en continu kunnen verbeteren. Je voert hiertoe ook audits uit bij de leveranciers.
- Je begeleidt leveranciers in het lanceren van verbeterprojecten en je ondersteunt de verbeterteams bij de verschillende leveranciers.
- Je beoordeelt toegeleverde producten van de leveranciers en je beslist wat er gebeurt met de niet-conforme goederen. Je zorgt ervoor dat bijkomende kosten beperkt blijven.
- Je geeft vanuit kwaliteitszorg inhoudelijk advies aan R&D zodat op een efficiënte manier producten ontwikkeld worden die aan de gestelde eisen voldoen.
- Je zorgt binnen een aanvaardbare termijn voor correctieve en corrigerende maatregelen in het geval van interne of externe klachten.
- Je voert kleine ontwerpwijzigingen uit, zelfstandig en/of in teamverband, en je beheerst hiervoor het ontwerp- en implementatieproces.

Profiel
- Je hebt een diploma Industrieel Ingenieur of je bent gelijkwaardig door ervaring. Je hebt bij voorkeur een mechanische achtergrond.
- Je bent sterk analytisch ingesteld en je bent besluitvaardig.
- Kennis van kwaliteitsmethodieken en fout-analysetechnieken is een plus. Indien deze kennis nog niet aanwezig is, ben je bereid hiertoe een opleiding te volgen.
- Je bent communicatief sterk en je werkt diplomatisch.
- Je werkt graag zelfstandig en kan zelf initiatieven nemen.
- Je kan vlot werken met de nodige Office-pakketten.

Aanbod
- Een organisatie die op vlak van technologie tot de top in haar segment behoort.
- Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en initiatief te nemen in een dynamisch en sterk groeiend internationaal bedrijf.

Soliciteer via www.picanolgroup.com

Voor meer informatie neem contact op met Sofie D’hoore via tel: 057/222 111 of via e-mail: jobs@picanol.be.

PICANOL GROUP

PICANOL GROUP

+3257222111
-