naar top
Menu
Logo Print

TOPKWALITEIT IN MACHINES EN GEREEDSCHAPPEN

file://fileserver/red/MMTbe/MMTbe1707/R04/170818VHJ0011.jpgMAKE! Machining Technology is importeur van een compleet gamma hoogwaardige machines. Vanaf de start in 1990 heeft de firma zich geconcentreerd op machines voor serieproductie.


TOPKWALITEIT

Make! is in 1990 gestart met de verkoop in de Benelux van draaiautomaten van het Franse Manurhin. Sinds die begindagen heeft de firma de focus gelegd op machines voor serieproductie. Door deze specialisatie zijn zij in staat het juiste advies en de beste ondersteuning te geven. Naast metaalbewerkingsmachines bieden ze ook gereedschappen en toebehoren aan topkwaliteit aan.

EVOLUTIE

Uiteraard heeft Make! intussen niet stilgezeten. Zij hebben continu getracht het leveringsprogramma aan te passen en waar mogelijk uit te breiden. Door de jaren heen zijn de vertegenwoordigingen van Pfiffner, Ergomat, Mori-Say en Miyano erbij gekomen, en voor productieautomatisering en randapparatuur werken zij samen met enkele geselecteerde topleveranciers.

SERVICE

Uiteraard beschikken zij over een eigen servicedienst die zorg draagt voor de inbedrijfstelling van en de service op de door hen geleverde machines en installaties. Daarnaast verzorgt deze dienst programmeer-, bedienings- en onderhoudsscholingen.

ALLES UIT EEN HAND

Voor ieder bewerkingsprobleem heeft Make! een slimme oplossing. Zij bouwen turnkeyprojecten met componenten die perfect op elkaar afgestemd zijn.

RESULTAAT

Voor iedere bewerkingsvraag is er een ideale oplossing: of hetnu om eenvoudige of extreem complexe producten in kleine of grote series gaat, ze gaan geen enkel probleem uit de weg. Een partner, een aanspreekpunt en een gegarandeerd resultaat.

MAKE!

MAKE!

A. VAN LEEUWENHOEKWEG 18
5151 DV DRUNEN
+31416320068
-