naar top
Menu
Logo Print

Uitreiking Factory of the Future Awards 2018

Vierde editie op 6 februari in Antwerpen
magazine

Industrie 4.0 wordt ook in België realiteit. Bent u benieuwd welke productiebedrijven vandaag al het voortouw nemen? Met welke visie zij de toekomst tegemoet treden? Hoe ze die visie naar een concreet transformatietraject vertalen en welke resultaten dat oplevert? Kom dan op 6 februari 2018 naar de uitreiking van de Factory of the Future Awards.
Ook deze vierde editie, een organisatie van Sirris en Agoria, belooft het inspiratiemoment van het jaar te worden. Zelfs als u zelf niet deelneemt, loont het om af te zakken naar Antwerpen voor deze awarduitreiking. U verneemt namelijk als eerste welke bedrijven de nieuwe ‘fabrieken van de toekomst’ zijn, waarom ze werden gecertificeerd en ook hoe het de vorige laureaten inmiddels is vergaan. Bovendien wordt u door keynote-spreker Ronnie Leten – voormalig CEO van Atlas Copco en onlangs voorgedragen tot voorzitter van Ericsson – getrakteerd op een exclusieve ‘insider’s perspective’ over hoe de wereldmarktleider in compressortechniek omgaat met transformatie. Tussendoor krijgt u uiteraard volop ruimte om inzichten en ervaringen uit te wisselen met boeiende collega-ondernemers.
Wilt u erbij zijn? Ontdek het volledige programma op www.sirris.be/nl/agenda/factory-future-awards-2018, waar u zich ook meteen kan inschrijven.

SIRRIS

SIRRIS

+3293451377
+3292645848